Det er Allan

Min passion for at fotografere opstod ud af det blå. Det lå ikke i kortene jeg skulle være fotograf. Jeg blev draget af at tage billeder på en rejser, og den måde at observerer verden på. Lyset, skyggerne, farverne og komposition har altid været en følgesvend for mig. Hvilket den også i dag har stor indflydelse, på den måde jeg observerer verden på. Jeg kan stadigvæk blive fascineret af lyset, der laver skyggernes spil der falder på en baggrund.

Hurtige facts om mig
Elsker friluftsliv
Elsker lugten af bål
Er spejder

Løber
Boulder
Er morfar
Har 3 børn
Er gift
Elsker M&M peanuts
Elsker at møde nye mennesker
Snakker meget 🙈
Har let ved begejstring
Læser om Historie og filosofi
Elsker verden og rejser

Samarbejde og sparring i højsædet

Jeg arbejder primært med B2B, fordi jeg gerne vil skabe stillbilleder og betagende motiver i bevægelse til reklamer og kampagner. Som fotograf er jeg i høj grad drevet af at samarbejde med kunden om at fange øjeblikket, hvor alle elementer spiller sammen i billedet. Det er vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde, og vi sammen tager på en rejse mod at opnå det bedste billede.          

Blikfang skaber nysgerrighed

Billeder skal ikke alene leve i fotostudiet, men have lov til at udfolde sig i alle afskygninger hos modtageren. Passionen ligger i at skabe opsigtsvækkende billeder, som ikke alene fanger modtagerens blik, men også stimulerer deres nysgerrighed i en dynamisk verden, hvor alt er i forandring og konstant bevægelse. Det er her det tekniske foran kameraet, og samarbejdet bag kameraet skal gå op i en højere enhed.

Verden gennem kameralinse

Min nysgerrighed og inspirationskilde ligger i mine utallige rejse, og de mennesker, jeg har mødt på min vej. At se verden gennem en kameralinse er en helt speciel oplevelse. Blandingen af imødekommende kulturer, landskaber med lysets karakter og de stemningsfulde relationer, som man skaber undervejs, har formet mig som fotograf. 

Hvad adskiller dig fra andre fotografer ?

Alle fotografer har deres eget visuelt aftryk og stil. Der er blevet præget igennem mange år, alt efter oplevelser og input. Derfor er det et langt stykke hen ad vejen er det op til dig, om du kan lide, hvad du ser. Når det er sagt, så håber jeg selvfølgelig, at den måde jeg oplever verden på. Kan være med til at inspirere dig til, at du bliver mere nysgerrig på, hvordan jeg kan bidrage til dit produkt og univers, og derved skal lave noget sammen
Jeg er af den overbevisning, at mine billeder og videoer har stor betydning for dig. Derfor yder jeg et håndværk, som jeg er stolt af du vil værdsætte og bruge. Jeg tror at kvalitet og godt håndværk kan ses. Det er det jeg ønsker du skal mærke, når du har valgt mig som din fotograf.

Derfor studerer jeg også meget mine omgivelser, og hvad der sker i min verden af billeder og video. Når jeg observerer  og søger viden, kommer det også gavn til dig. Det er ikke usædvanligt, når du snakker med mig, at vi kommer vidt omkring. Min tilgang er, med et godt samarbejde når vi allerlængst. Hvilket også betyder, du skal være parat til sparring fra min side. Det er en proces til de gode billeder og videoer!

Tak for tilliden

A real Cool World/Flexibath
Oase Outdoors
Bovictus
Nordisk
b-Green
Genito
Lotus
To Form
Kim-IK
Trine Wilkens
Tina Munkholm
Housedoctor
Kreafunk
Nicola Vahe
Monograph
Meraki
H2O
Molk design
Kebony
Grünbag
Woodfarm
Peters Icecream

Moving Ads
Grobowski
Turbine forlag
Dentsu Aegis Network
MKTG Media company

Capital of children
TDC
Lidl
Scandic Hotels
Nilfisk
Enemærk og Petersen
Bestseller
Credin
EC Power
Eimskip
Green Vibe Burger & Bistro
Normal
Alpiq
Arla
Arla Foods Ingredients Group P/S
Salling Group
Gubbies – sensing climbing
Linco
Madhimlen
Danfos
Houens Odde Scout center
Vital Pet Food Group
Soundmil
Dansk Maskin produktion

Note Magazine
Alt om haven
Isabellas

Dine ideer eller tanker

Du kender ikke mig og jeg heller ikke dig ! Derfor starter det hele med et møde. Skriv dine ideer eller kontakt info til mig, og jeg skal nok ringe dig op.

Rigtig God dag