Jeg tilbyder

Jeg er af den overbevisning, at mine billeder og videoer har stor betydning for dig. De kan frembringe en stemning og holdning, eller ligefrem få dine beskuer lyst til, at eje produktet der bliver vist.

 • Jeg kreerer video af produkter.
 • Jeg kreerer billeder af produkter i studie og miljø.
 • Jeg kreerer stemningsbilleder for industri og erhverv

Hvis du kan se dig selv hos mig ! Er jeg fotografen, der tager med dig hele processen.
Kontakt mig for en uforpligtende snak om dit projekt!

Mit løfte til dig

Jeg yder et håndværk som jeg er stolt af du vil værdsætte og bruge ud fra  “ Hellere  lidt og godt udført håndværk med lang levetid “  Jeg tror at kvalitet og godt håndværk kan ses. Det er det jeg ønsker du skal mærke, når du har valgt mig som din fotograf.

Jeg er oprigtigt nysgerrig. Derfor spørger jeg meget ind til hvad du ønsker af dine billeder eller video. På nogle punkter udfordrer jeg dig også, med andre ideer eller tanker.

Da jeg ville være sikker på du får det gerne ville have, eller til tider det du gerne ville have men ikke kunne se. Her byder jeg ind med min mange års erfaring indenfor lyslægning, hvordan en stemning bringes frem, eller fremhæver detaljer i produkterne, til hvordan det kan sættes op. Enten i optagelserne eller ved hjælp af den seneste computerteknologi.

Derfor studerer jeg også meget mine omgivelser, og hvad der sker i min verden af billeder og video. Når jeg observerer  og søger viden, kommer det også gavn til dig. Det er ikke usædvanligt, når du snakker med mig, at vi kommer vidt omkring. Min tilgang er, med et godt samarbejde når vi allerlængst. Hvilket også betyder, du skal være parat til sparring fra min side. Det er en proces til de gode billeder og videoer!

Det bedste er at kontakte mig ! Jeg tager meget gerne et uforpligtende møde med dig på et videoopkald. Hvor du kan frembringe dine ideer

Glæder mig til at høre fra dig !

Skriv direkte til mig

  Du kan også besøge min instagram og følge med i min kreative foto verden, eller se flere af mine billeder her.

  Professionel fotograf i Jylland - produktbilleder, produktvideoer, stemningsbilleder industri og erhverv
  Produktbillede allan Trolle professionel fotograf i Jylland
  I-love-thai - videoproject - Madbillede
  Munkholm - produktbillede