VPG

Jeg er reklamefotograf i Århus, hvor jeg laver reklamefoto. Med mit blik for anderledes reklamefoto, er det meget oplagt jeg er inde over projektet. Som reklamefotograf er min store passion lyslægning og skabe værker der virker opsigt hos beskueren.

Derfor er jeg ekstra begejstret, når marketingafdelingen for virksomhederne spørger mig om hjælp og ideer til opsigtsvækkende billeder. I det tilfælde skal virksomheden på en stor messe “ PLMA “ i Holland. Billedet skal bruge som blikfangs billede på deres messestand.

Hvor det skal være baggrundsbillede på 4×6 meter. Derfor er det vigtigt, at alle detaljerne er på plads. Noget jeg har stor erfaring i som reklamefotograf.

Efterfølgende gav billedet adgang til de fik en artikel, i et af de vigtigste magasiner for “ privat label mærker “

Lad os mødes !

Som fotograf er jeg i høj grad drevet af at samarbejde med dig om at fange øjeblikket, hvor alle elementer spiller sammen i billedet eller i videoen. Det er vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde, og vi sammen tager på en rejse mod at opnå det bedste billede. Passionen ligger i at skabe billeder og video, som ikke alene fanger modtagerens blik, men også stimulerer deres nysgerrighed i en dynamisk verden, hvor alt er i forandring og konstant bevægelse.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2