VPG

Jeg er reklamefotograf i Århus, hvor jeg laver reklamefoto. Med mit blik for anderledes reklamefoto, er det meget oplagt jeg er inde over projektet. Som reklamefotograf er min store passion lyslægning og skabe værker der virker opsigt hos beskueren.

Derfor er jeg ekstra begejstret, når marketingafdelingen for virksomhederne spørger mig om hjælp og ideer til opsigtsvækkende billeder. I det tilfælde skal virksomheden på en stor messe “ PLMA “ i Holland. Billedet skal bruge som blikfangs billede på deres messestand.

Hvor det skal være baggrundsbillede på 4×6 meter. Derfor er det vigtigt, at alle detaljerne er på plads. Noget jeg har stor erfaring i som reklamefotograf.

Efterfølgende gav billedet adgang til de fik en artikel, i et af de vigtigste magasiner for “ privat label mærker “

Mangler i en fotograf?

Som professionel fotograf er jeg dedikeret til at levere opsigtsvækkende billeder, der fremhæver din virksomhed. Uanset om det er produkt og mad fotografering eller virksomhedsprofiler , er jeg klar til at skabe visuelt indhold, der skiller sig ud. Udfyld kontaktformularen, og lad os tage en samtale om dine behov. Sammen kan vi fremhæve din virksomhed gennem kraftfulde billeder.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2