Trine Wilkens

Jeg er en erfaren reklamefotograf. Der har lavet reklamefoto i mange år for virksomheder og smykkedesignere. Trine Wilkens har brug for billeder til reklame og plakater i butikken.
Derfor er det vigtigt, at billederne på samme tid også fortæller en historie om stedet. Regiet og baggrunden for billederne, er alle udgangspunkt i Trine Wilkens verden.
Hvert smykke billede fortæller en unik historie. Fotografiet er taget på en grå sten baggrund, der symboliserer råheden imod de fine detaljer i smykkerne. Hver detalje er blevet omhyggeligt komponeret for at fremhæve smykkets skønhed og indfange dets unikke karakter, som fotograf gælder det om, at indfange lyset og skyggerne samt detaljerne i smykket. Det er jeg kendt for, og med min erfaring som reklamefotograf, hvor jeg har taget mange reklamefoto af smykker igennem tiderne, for virksomheder og designere. 

Lad os mødes !

Som fotograf er jeg i høj grad drevet af at samarbejde med dig om at fange øjeblikket, hvor alle elementer spiller sammen i billedet eller i videoen. Det er vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde, og vi sammen tager på en rejse mod at opnå det bedste billede. Passionen ligger i at skabe billeder og video, som ikke alene fanger modtagerens blik, men også stimulerer deres nysgerrighed i en dynamisk verden, hvor alt er i forandring og konstant bevægelse.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2