Soundmill lyd studie

Soundmill er et lille lydstudie der har beliggenhed i Århus, Midtjylland. Hvordan visses der billeder af lyd ! I dette tilfælde er valget en virksomhedsprofil af Soundmill.
Hvor deres univers vises og de remedier de bruger og til rådighed. Alt sammen der fortæller om deres virksomhed. Sammenkædet med produkt fotografi og portrætter af Soundmill. Der altsammen fortæller noget om deres erhverv som lydfolk.

Jeg laver ikke kun produkt billeder, men laver også virksomhedsprofil for virksomheder og erhverv. Med udgangspunkt i Århus, hvor mit studie ligger. Tager jeg gerne rundt i hele landet og hjælper virksomheder med at lave virksomhedsprofil.

Lad os mødes !

Som fotograf er jeg i høj grad drevet af at samarbejde med dig om at fange øjeblikket, hvor alle elementer spiller sammen i billedet eller i videoen. Det er vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde, og vi sammen tager på en rejse mod at opnå det bedste billede. Passionen ligger i at skabe billeder og video, som ikke alene fanger modtagerens blik, men også stimulerer deres nysgerrighed i en dynamisk verden, hvor alt er i forandring og konstant bevægelse.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2