Soundmill lyd studie

Soundmill er et lille lydstudie der har beliggenhed i Århus, Midtjylland. Hvordan visses der billeder af lyd ! I dette tilfælde er valget en virksomhedsprofil af Soundmill.
Hvor deres univers vises og de remedier de bruger og til rådighed. Alt sammen der fortæller om deres virksomhed. Sammenkædet med produkt fotografi og portrætter af Soundmill. Der altsammen fortæller noget om deres erhverv som lydfolk.

Jeg laver ikke kun produkt billeder, men laver også virksomhedsprofil for virksomheder og erhverv. Med udgangspunkt i Århus, hvor mit studie ligger. Tager jeg gerne rundt i hele landet og hjælper virksomheder med at lave virksomhedsprofil.

Mangler i en fotograf?

Som professionel fotograf er jeg dedikeret til at levere opsigtsvækkende billeder, der fremhæver din virksomhed. Uanset om det er produkt og mad fotografering eller virksomhedsprofiler , er jeg klar til at skabe visuelt indhold, der skiller sig ud. Udfyld kontaktformularen, og lad os tage en samtale om dine behov. Sammen kan vi fremhæve din virksomhed gennem kraftfulde billeder.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2