Skyr

Med bopæl i Århus, der er min base som reklamefotograf. Leder jeg altid efter nye måder at fange materialernes skønhed. Jeg er især tiltrukket af vand, røg og blæk flydende, og hvordan de skaber fantastiske former og mønstre. Jeg kan godt lide at eksperimentere med forskellige farver, baggrunde og belysning for at skabe unikke billeder, der viser elegancen og dynamikken ved det flydende.
Hele tiden skifter formen og strukturen i farverne. Du kan gøre nogle tanker om udfaldet, men kender det aldrig.
Lyset skal sættes ud fra en forudsætning om, hvordan du tror det kommer til at se ud. Det kræver erfaring og masse af træning.

Noget der kommer mig til gavn når virksomheder gerne ville have reklamefoto for deres kampagner. Med udgangspunkt i Midtjylland, er det ikke sjældent jeg tager andre steder hen.

Lad os mødes !

Som fotograf er jeg i høj grad drevet af at samarbejde med dig om at fange øjeblikket, hvor alle elementer spiller sammen i billedet eller i videoen. Det er vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde, og vi sammen tager på en rejse mod at opnå det bedste billede. Passionen ligger i at skabe billeder og video, som ikke alene fanger modtagerens blik, men også stimulerer deres nysgerrighed i en dynamisk verden, hvor alt er i forandring og konstant bevægelse.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2