Rødt

Med bopæl i Århus, der er min base som reklame og video fotograf. Leder jeg altid efter nye måder at fange det visuelle medie på. Jeg er især tiltrukket af vand, røg og blæk flydende, og hvordan de skaber fantastiske former og mønstre. Jeg kan godt lide at eksperimentere med forskellige farver, baggrunde og belysning for at skabe unikke videoer eller produktvideoer, der viser elegancen og dynamikken ved det flydende.
Hele tiden skifter formen og strukturen i farverne. Du kan gøre nogle tanker om udfaldet, men kender det aldrig.
Lyset skal sættes ud fra en forudsætning om, hvordan du tror det kommer til at se ud. Det kræver erfaring og masse af træning.

Noget der kommer mig til gavn når virksomheder gerne ville have reklamefoto for deres kampagner. Med udgangspunkt i Midtjylland, er det ikke sjældent jeg tager andre steder hen.

Mangler i en fotograf?

Som professionel fotograf er jeg dedikeret til at levere opsigtsvækkende billeder, der fremhæver din virksomhed. Uanset om det er produkt og mad fotografering eller virksomhedsprofiler , er jeg klar til at skabe visuelt indhold, der skiller sig ud. Udfyld kontaktformularen, og lad os tage en samtale om dine behov. Sammen kan vi fremhæve din virksomhed gennem kraftfulde billeder.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2