Reno nord

Reno Nord, har ambitioner om at være førende inden for innovative, miljørigtige og effektive løsninger og bidrage til kompetence- og vidensdeling i deres ejerkommuner. De fokuserer på, hvordan de bedst muligt kan udnytte de ressourcer, der er i affaldet.

Selvom jeg holder til i Århus, Midtjylland er det meget normalt jeg også tager ud af mit område til andre virksomheder, som virksomhedsfotograf for forskellige typer erhverv. Hos Reno Nord har jeg lavet virksomhedsprofil til deres magasin og lavet reklamefoto. Da jeg er reklamefotograf har jeg muligheder for at tage reklamefoto for begge genrer. Jeg er fotograf, betrater og observerer imens jeg laver reklamefoto. Alt sammen til gavn for virksomheden

Mangler i en fotograf?

Som professionel fotograf er jeg dedikeret til at levere opsigtsvækkende billeder, der fremhæver din virksomhed. Uanset om det er produkt og mad fotografering eller virksomhedsprofiler , er jeg klar til at skabe visuelt indhold, der skiller sig ud. Udfyld kontaktformularen, og lad os tage en samtale om dine behov. Sammen kan vi fremhæve din virksomhed gennem kraftfulde billeder.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2