Panorama magasine

Lys og skygge er en stor del af mig, når jeg laver reklame billeder. Det er ikke kun et spørgsmål om at sætte lys på produkter, men at ligge lys. Bevidstheden om hvad lyset gør ved skyggerne, har jeg som reklamefotograf meget viden om. Det er det essentielle ved lyslægning. Det at kunne styre lyset til der hvor jeg ønsker det.
I mit foto studie i Århus,Midtjylland. Har jeg mange muligheder. Derfor var det også nærliggende, at tage billedet af Chrises basketballs til Århus magasinet ” Panorama ” støvle i mit foto studie.

Det er ikke altid lykken at have frie hænder. Men lige i dette tilfælde er det rigtigt godt. Jeg kan godt lide, når man kan se der har været en fotograf tilstede. Derfor er det også vigtigt for mig, at reklamefotoet afspejler det. Jeg har som reklamefotograf en stor erfaring i at male med lys. Hvilke i dette tilfælde, jeg har besluttet mig for. Ved hjælp af en lommelygte og Photoshop, kommer støvlen til live.

Lys og skygge leger med hinanden

Mangler i en fotograf?

Som professionel fotograf er jeg dedikeret til at levere opsigtsvækkende billeder, der fremhæver din virksomhed. Uanset om det er produkt og mad fotografering eller virksomhedsprofiler , er jeg klar til at skabe visuelt indhold, der skiller sig ud. Udfyld kontaktformularen, og lad os tage en samtale om dine behov. Sammen kan vi fremhæve din virksomhed gennem kraftfulde billeder.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2