Panorama magasine

Lys og skygge er en stor del af mig, når jeg laver reklame billeder. Det er ikke kun et spørgsmål om at sætte lys på produkter, men at ligge lys. Bevidstheden om hvad lyset gør ved skyggerne, har jeg som reklamefotograf meget viden om. Det er det essentielle ved lyslægning. Det at kunne styre lyset til der hvor jeg ønsker det.
I mit foto studie i Århus,Midtjylland. Har jeg mange muligheder. Derfor var det også nærliggende, at tage billedet af Chrises basketballs til Århus magasinet ” Panorama ” støvle i mit foto studie.

Det er ikke altid lykken at have frie hænder. Men lige i dette tilfælde er det rigtigt godt. Jeg kan godt lide, når man kan se der har været en fotograf tilstede. Derfor er det også vigtigt for mig, at reklamefotoet afspejler det. Jeg har som reklamefotograf en stor erfaring i at male med lys. Hvilke i dette tilfælde, jeg har besluttet mig for. Ved hjælp af en lommelygte og Photoshop, kommer støvlen til live.

Lys og skygge leger med hinanden

Lad os mødes !

Som fotograf er jeg i høj grad drevet af at samarbejde med dig om at fange øjeblikket, hvor alle elementer spiller sammen i billedet eller i videoen. Det er vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde, og vi sammen tager på en rejse mod at opnå det bedste billede. Passionen ligger i at skabe billeder og video, som ikke alene fanger modtagerens blik, men også stimulerer deres nysgerrighed i en dynamisk verden, hvor alt er i forandring og konstant bevægelse.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2