Pandekage opskrift

Når jeg får en opgave, hvor jeg skal lave et madbillede af pandekager. Kan jeg godt lide at gå utraditionelt til opgaven. Madbilleder skal ikke ligne hinanden. Det må gerne have en historie og et blikfang. Jeg kommer ind i kategorien mad foto, når det skal være anderledes. Mine kunder ved jeg holder til i Midtjylland, og gerne ville skabe blikfang med mine madbilleder. 

Det er her  min viden og legen i teknikken kommer  til gavn, når jeg laver opskrift billeder, som denne pandekage opskrift.

For at tage et billede af en pandekage opskrift som dette, skal du tage nogle testbilleder for at sikre dig, at lyset er godt og at ingredienserne er i billedet. Der skal mange forsøg til, og en stor tålmodighed. Derfor er det ikke unormalt at der går mange ingredienser til mad billederne.

Jeg er fotograf i Midtjylland, og elsker at lave utraditionelt madbilleder.

Værktøjer : lyslægning, ideer, styling, retouche 

Mangler i en fotograf?

Som professionel fotograf er jeg dedikeret til at levere opsigtsvækkende billeder, der fremhæver din virksomhed. Uanset om det er produkt og mad fotografering eller virksomhedsprofiler , er jeg klar til at skabe visuelt indhold, der skiller sig ud. Udfyld kontaktformularen, og lad os tage en samtale om dine behov. Sammen kan vi fremhæve din virksomhed gennem kraftfulde billeder.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2