Pandekage opskrift

Når jeg får en opgave, hvor jeg skal lave et madbillede af pandekager. Kan jeg godt lide at gå utraditionelt til opgaven. Madbilleder skal ikke ligne hinanden. Det må gerne have en historie og et blikfang. Jeg kommer ind i kategorien mad foto, når det skal være anderledes. Mine kunder ved jeg holder til i Midtjylland, og gerne ville skabe blikfang med mine madbilleder. 

Det er her  min viden og legen i teknikken kommer  til gavn, når jeg laver opskrift billeder, som denne pandekage opskrift.

For at tage et billede af en pandekage opskrift som dette, skal du tage nogle testbilleder for at sikre dig, at lyset er godt og at ingredienserne er i billedet. Der skal mange forsøg til, og en stor tålmodighed. Derfor er det ikke unormalt at der går mange ingredienser til mad billederne.

Jeg er fotograf i Midtjylland, og elsker at lave utraditionelt madbilleder.

Værktøjer : lyslægning, ideer, styling, retouche 

Lad os mødes !

Som fotograf er jeg i høj grad drevet af at samarbejde med dig om at fange øjeblikket, hvor alle elementer spiller sammen i billedet eller i videoen. Det er vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde, og vi sammen tager på en rejse mod at opnå det bedste billede. Passionen ligger i at skabe billeder og video, som ikke alene fanger modtagerens blik, men også stimulerer deres nysgerrighed i en dynamisk verden, hvor alt er i forandring og konstant bevægelse.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2