Nordisk

Nordisk, et dansk firma, der producerer og sælger udstyr til udendørs aktiviteter som camping, vandring, cykling og klatring. I den forbindelse har de lavet en produktserie i titanium.

Hvor lethed og styrke er i højsædet. 

Jeg er fotograf og  laver billeder for virksomheder der skal bruge reklamefoto. Da jeg også holder til i Midtjylland, var det kun en fordel for Nordisk at vælge mig som deres virksomhed fotograf. Med det formål at lave reklamefoto til deres galleri 

For at tage et kreativt og kunstnerisk reklamefoto som de billeder kræver der mange færdigheder. Du skal have forståelse for planlægningen af billedet. Da det ikke er lige meget, i hvad rækkefølge billederne tages i. Jeg er fotograf med speciale i reklamefoto. Det har jeg stor erfaring i. Selvom jeg har mange års erfaring som reklamefotograf, kræver det stadigvæk stor koncentration, når de typer af billeder skal tages. Mange ting skal gå op i en højere enhed. 

Nordisk er rigtige glade for billederne. De bruger det til deres hjemmeside til deres Workbook, samt galleri i virksomheden.

Værktøjer : lyslægning, ideer, styling, oplæg, retouche, billedbehandling og tålmodighed

Mangler i en fotograf?

Som professionel fotograf er jeg dedikeret til at levere opsigtsvækkende billeder, der fremhæver din virksomhed. Uanset om det er produkt og mad fotografering eller virksomhedsprofiler , er jeg klar til at skabe visuelt indhold, der skiller sig ud. Udfyld kontaktformularen, og lad os tage en samtale om dine behov. Sammen kan vi fremhæve din virksomhed gennem kraftfulde billeder.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2