Nordisk

Nordisk, et dansk firma, der producerer og sælger udstyr til udendørs aktiviteter som camping, vandring, cykling og klatring. I den forbindelse har de lavet en ny letvægts sovepose. 

Hvordan laver man et reklamebillede, der viser hvor let den er ! 

Jeg er fotograf og  laver billeder for virksomheder der skal bruge reklamefoto. Da jeg også holder til i Midtjylland, var det kun en fordel for Nordisk at vælge mig som deres virksomhed fotograf. Med det formål at lave reklamefoto til kampagnen.

For at tage et kreativt og kunstnerisk billede som det billede. Skal jeg kaste soveposen  op i luften og tage billedet i det nøjagtige øjeblik, er det snoet og krøllet på en måde, der får det til at se ud som om det danser i luften. Jeg skal fange bevægelse og skønhed i soveposen. Det kræver forståelse for lyssætningen og hvor soveposen befinder sig, i det øjeblik du fanger billedet.

Selvom jeg har mange år som reklamefotograf, kræver det stadigvæk stor koncentration, når billeder som soveposen skal tages. 

Nordisk er rigtige glade for billedet. De bruger det til deres hjemmeside til deres Workbook.

Værktøjer : lyslægning, ideer, styling, oplæg, retouche, billedbehandling og tålmodighed

Nordisk-Oscar letvægtssovepose til udendørs aktiviteter. Reklame og kampagne foto

Lad os mødes !

Som fotograf er jeg i høj grad drevet af at samarbejde med dig om at fange øjeblikket, hvor alle elementer spiller sammen i billedet eller i videoen. Det er vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde, og vi sammen tager på en rejse mod at opnå det bedste billede. Passionen ligger i at skabe billeder og video, som ikke alene fanger modtagerens blik, men også stimulerer deres nysgerrighed i en dynamisk verden, hvor alt er i forandring og konstant bevægelse.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2