NeemDeli

Jeg er begejstret når den thailandske restaurant NeemDeli, kommer og spørger til min kreative evner som i dette tilfælde. De ved jeg er fotograf fra Århus og er god til reklamefoto. Madbilleder, når de skal være anderledes, er nogle af mine spidskompetencer. Derfor er det heller ikke underligt, de rækker ud efter mig.    

Når jeg får en opgave, hvor jeg skal lave et madbillede hvor ingredienserne skal flyve i luften. Kan jeg godt lide at gå utraditionelt til opgaven. Madbilleder skal ikke ligne hinanden. Det må gerne have en historie og et blikfang. Jeg kommer ind i kategorien mad foto, når det skal være anderledes. NeemDeli ved  jeg holder til i Midtjylland, og gerne ville skabe blikfang med mine madbilleder. 

Det er her  min viden og legen i teknikken kommer til gavn, når jeg laver opskrift billeder, som denne Thai rets opskrift.

For at tage et billede af Thai-retten, skal du tage nogle testbilleder for at sikre dig, at lyset er godt og at ingredienserne er i billedet. Der skal mange forsøg til, og en stor tålmodighed. Derfor er det ikke unormalt at der går mange ingredienser til mad billederne. Til Sidst skal alt sættes sammen i Photoshop. Her er det godt jeg er reklamefotograf og har haft en ide med mad billedet 

Værktøjer : lyslægning, ideer, styling, oplæg, retouche, billedbehandling og oprydning

Mangler i en fotograf?

Som professionel fotograf er jeg dedikeret til at levere opsigtsvækkende billeder, der fremhæver din virksomhed. Uanset om det er produkt og mad fotografering eller virksomhedsprofiler , er jeg klar til at skabe visuelt indhold, der skiller sig ud. Udfyld kontaktformularen, og lad os tage en samtale om dine behov. Sammen kan vi fremhæve din virksomhed gennem kraftfulde billeder.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2