Retten laks

Når jeg laver video af madretter, skal du kunne smage og dufte maden. Du skal blive inspireret til selv at gå i gang med retten.

Det kræver store krav til video optagelserne. Hvad enten det er produktvideo eller video af mad, er det de samme krav der tæller. Derfor er lyset, timing, rytmen i videoen en stor del. Alt det gør mit team har lettere ved, at klippe det hele sammen til en video der kan forståes.
Video er en stor del af mit arbejde. Her i Midtjylland hvor jeg har fotostudie laver jeg en del produktvideoer. Med egent køkken er det hele meget lettere. Kokken kan forberede, og vi har mulighed for at tilberede maden. Sådan det hele kommer til at se godt ud.
Bon apatit

Mangler i en fotograf?

Som professionel fotograf er jeg dedikeret til at levere opsigtsvækkende billeder, der fremhæver din virksomhed. Uanset om det er produkt og mad fotografering eller virksomhedsprofiler , er jeg klar til at skabe visuelt indhold, der skiller sig ud. Udfyld kontaktformularen, og lad os tage en samtale om dine behov. Sammen kan vi fremhæve din virksomhed gennem kraftfulde billeder.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2