Jewellery for you

Vi vil gerne have smykkerne taget i naturen, men med studie lys. Kan vi det ? “
Det korte svar er ” Ja ” Det kræver dog en del. En del som heldigvis der er løsninger på. Jeg har som produkt og reklamefotograf en del erfaring i at løse komplekse opgaver. Noget som jeg elsker ved at være fotograf. Hvad enten det gælder reklamefoto eller billeder for pitch. Gælder det om at komme med kreative løsninger.

I dette tilfælde tager vi ud til havet omkring Odder. Hvor vi først tager stemnings billeder, af det materiale vi skal bruge sener hen. Løsningen er vi sammenkopierer billederne fra naturen med billederne af smykkerne taget i studie. På den måde kan vi styrer hele processen til mindste detalje.
Med base i Midtjylland i Århus. Er der ikke langt til havet. Hvilket i dette tilfælde er en fordel.

Lad os mødes !

Som fotograf er jeg i høj grad drevet af at samarbejde med dig om at fange øjeblikket, hvor alle elementer spiller sammen i billedet eller i videoen. Det er vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde, og vi sammen tager på en rejse mod at opnå det bedste billede. Passionen ligger i at skabe billeder og video, som ikke alene fanger modtagerens blik, men også stimulerer deres nysgerrighed i en dynamisk verden, hvor alt er i forandring og konstant bevægelse.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2