I love thai

Den thailandske restaurant, I love Thai, har behov for kreativ reklamefoto. De ved jeg er fotograf fra Århus og er god til reklamefoto. Madbilleder, når de skal være anderledes, er nogle af mine spidskompetencer. Derfor er det heller ikke underligt, de rækker ud efter mig.    

Når jeg får en opgave, hvor jeg skal lave et madbillede hvor ingredienserne skal flyve i luften. Kan jeg godt lide at gå utraditionelt til opgaven. Madbilleder skal ikke ligne hinanden. Det må gerne have en historie og et blikfang. Jeg kommer ind i kategorien mad foto, når det skal være anderledes. Jeg holder til i Midtjylland. Derfor er  det naturligt for dem at spørge om jeg kan hjælpe. Det er her min viden og legen i teknikken kommer til gavn, når jeg laver opskrift billeder, som denne Thai rets opskrift.

For at tage et billede af Thai-retten, skal du tage nogle testbilleder for at sikre dig, at lyset er godt og at ingredienserne er i billedet. Der skal mange forsøg til, og en stor tålmodighed. Derfor er det ikke unormalt at der går mange ingredienser til mad billederne. Til sidst skal alt sættes sammen i Photoshop. Her er det godt jeg er reklamefotograf og har haft en ide med mad billedet 

Værktøjer : lyslægning, ideer, styling, oplæg, retouche, billedbehandling og oprydning

Lad os mødes !

Som fotograf er jeg i høj grad drevet af at samarbejde med dig om at fange øjeblikket, hvor alle elementer spiller sammen i billedet eller i videoen. Det er vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde, og vi sammen tager på en rejse mod at opnå det bedste billede. Passionen ligger i at skabe billeder og video, som ikke alene fanger modtagerens blik, men også stimulerer deres nysgerrighed i en dynamisk verden, hvor alt er i forandring og konstant bevægelse.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2