I love Thai

Den thailandske restaurant, I love Thai, har behov for kreativ produktvideo. De ved jeg er fotograf fra Midtjylland, hvor jeg laver produktvideo i egen studie. Produktvideoer, når de skal være anderledes, er nogle af mine spidskompetencer. Derfor er det heller ikke underligt, de rækker ud efter mig.    

Når jeg får en opgave, hvor jeg skal lave produktvideo. Kan jeg godt lide at gå utraditionelt til opgaven. Det skal ikke ligne hinanden. Det må gerne have en historie og et blikfang. Jeg kommer ind i kategorien produktvideo, når det skal være anderledes. Jeg holder til i Midtjylland. Derfor er  det naturligt for dem at spørge om jeg kan hjælpe. Det er her min viden og legen i teknikken kommer til gavn, når jeg laver opskrift billeder, som denne Thai rets  opskrift.

I dette tilfælde vælger vi at lave en stopmotion, som kan bruges til de sociale medier. Det er et tålmodigt arbejde, når der skal laves stopmotion. Der går rigtigt mange optagelser til, der bagefter skal sættes sammen til en lang video.

Værktøjer : lyslægning, ideer, styling, oplæg, retouche, billedbehandling, video redigering, colorgrade 

Lad os mødes !

Som fotograf er jeg i høj grad drevet af at samarbejde med dig om at fange øjeblikket, hvor alle elementer spiller sammen i billedet eller i videoen. Det er vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde, og vi sammen tager på en rejse mod at opnå det bedste billede. Passionen ligger i at skabe billeder og video, som ikke alene fanger modtagerens blik, men også stimulerer deres nysgerrighed i en dynamisk verden, hvor alt er i forandring og konstant bevægelse.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2