H.M Dronningen

“Jeg skal bruge dig til at tage billede af H.M Dronningens jubilæums smykke “ Sådan lyder det fra den dygtige smykke designer Trine Wilkens. Jeg er en erfaren reklamefotograf. Der har lavet reklamefoto i mange år for virksomheder og smykkedesignere.
Hvert smykke billede fortæller en unik historie. Fotografiet er taget på en hvid satin baggrund, der symboliserer renhed og elegance. Hver detalje er blevet omhyggeligt komponeret for at fremhæve smykkets skønhed og indfange dets unikke karakter. Som fotograf gælder det om, at indfange lyset og skyggerne samt detaljerne i smykket. Det er jeg kendt for, og med min erfaring som reklamefotograf, hvor jeg har taget mange reklamefoto af smykker igennem tiderne, for virksomheder og designere, er det blevet til mange smukke billeder for designere og virksomheder igennem tiderne.

Mangler i en fotograf?

Som professionel fotograf er jeg dedikeret til at levere opsigtsvækkende billeder, der fremhæver din virksomhed. Uanset om det er produkt og mad fotografering eller virksomhedsprofiler , er jeg klar til at skabe visuelt indhold, der skiller sig ud. Udfyld kontaktformularen, og lad os tage en samtale om dine behov. Sammen kan vi fremhæve din virksomhed gennem kraftfulde billeder.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2