Eimskip port

Solen begynder at stige, og havnen vågner til liv. Kranerne strækker sig mod himlen som stål-giganter, klar til dagens arbejde. Containerskibe, tungt lastede med varer fra hele verden, lægger til kaj. Havnefolkene begynder deres dag med at losse containere fra skibene, en symfoni af maskiner og mennesker i arbejde.  Nye skibe ankommer, mens andre forlader havnen. Arbejderne fortsætter ufortrødent med at flytte containere.

Det er det jeg brænder for at visse som fotograf. Med min baggrund som reklamefotograf, hvor det gælder om at have øje for historier, detaljer, lys og skygge er det en fantastisk oplevelse at observere på havnen i Århus.

Eimskip er en virksomhed i fremdrift. Deres behov for virksomhedsprofil i form af reklamefotoer er stort.

Lad os mødes !

Som fotograf er jeg i høj grad drevet af at samarbejde med dig om at fange øjeblikket, hvor alle elementer spiller sammen i billedet eller i videoen. Det er vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde, og vi sammen tager på en rejse mod at opnå det bedste billede. Passionen ligger i at skabe billeder og video, som ikke alene fanger modtagerens blik, men også stimulerer deres nysgerrighed i en dynamisk verden, hvor alt er i forandring og konstant bevægelse.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2