Eimskip port

Solen begynder at stige, og havnen vågner til liv. Kranerne strækker sig mod himlen som stål-giganter, klar til dagens arbejde. Containerskibe, tungt lastede med varer fra hele verden, lægger til kaj. Havnefolkene begynder deres dag med at losse containere fra skibene, en symfoni af maskiner og mennesker i arbejde.  Nye skibe ankommer, mens andre forlader havnen. Arbejderne fortsætter ufortrødent med at flytte containere.

Det er det jeg brænder for at visse som fotograf. Med min baggrund som reklamefotograf, hvor det gælder om at have øje for historier, detaljer, lys og skygge er det en fantastisk oplevelse at observere på havnen i Århus.

Eimskip er en virksomhed i fremdrift. Deres behov for virksomhedsprofil i form af reklamefotoer er stort.

Mangler i en fotograf?

Som professionel fotograf er jeg dedikeret til at levere opsigtsvækkende billeder, der fremhæver din virksomhed. Uanset om det er produkt og mad fotografering eller virksomhedsprofiler , er jeg klar til at skabe visuelt indhold, der skiller sig ud. Udfyld kontaktformularen, og lad os tage en samtale om dine behov. Sammen kan vi fremhæve din virksomhed gennem kraftfulde billeder.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2