Dsignhouse

Dsignhouse ønsker at få løftet deres design. De vil op på et niveau, hvor der tænkes på design og ikke kun produkt. Det skal være reklamefoto, der kan bruges til magasiner. Dertil har de behov for en lokal reklamefotograf. Som reklamefotograf der holder til i Midtjylland, Århus, er jeg et naturligt valg til denne pitch opgave.

Udgangspunktet for denne opgave er ikke at lave det, de har i forvejen. Men at give beskueren en oplevelse. Hvor de får lyst til at gå på opdagelse i mine billeder.

At tage et godt produkt  billede som det billede, kræver mange færdigheder. Du skal også have en baggrund, der er ensfarvet og en vandtank. Du skal skabe sprøjte effekten, der skal ses på billedet. Du skal fange dråberne af vand, der falder af flasken. Så det står skarpt.

Værktøjer : lyslægning, ideer, styling, oplæg, retouche, billedbehandling, oprydning og masser af tålmodighed 

Reklamefotograf i Midtjylland - stilfuld og elegant produkt udtryk

Lad os mødes !

Som fotograf er jeg i høj grad drevet af at samarbejde med dig om at fange øjeblikket, hvor alle elementer spiller sammen i billedet eller i videoen. Det er vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde, og vi sammen tager på en rejse mod at opnå det bedste billede. Passionen ligger i at skabe billeder og video, som ikke alene fanger modtagerens blik, men også stimulerer deres nysgerrighed i en dynamisk verden, hvor alt er i forandring og konstant bevægelse.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2