Dsignhouse

Dsignhouse ønsker at få løftet deres design. De vil op på et niveau, hvor der tænkes på design og ikke kun produkt. Det skal være reklamefoto, der kan bruges til magasiner. Dertil har de behov for en lokal reklamefotograf. Som reklamefotograf der holder til i Midtjylland, Århus, er jeg et naturligt valg til denne pitch opgave.

Udgangspunktet for denne opgave er ikke at lave det, de har i forvejen. Men at give beskueren en oplevelse. Hvor de får lyst til at gå på opdagelse i mine billeder.

At tage et godt produkt  billede som det billede, kræver mange færdigheder. Du skal  have en baggrund, der appellerer til du ønsker at drikke af koppen. Du skal have god lys forståelse, så du er i stand til at lave skarpe skygger. Hvilket jeg kan som reklamefotograf. 

Værktøjer : lyslægning, ideer, styling, oplæg, retouche, billedbehandling,

Reklamefotograf i Midtjylland - stilfuld og elegant produkt udtryk

Mangler i en fotograf?

Som professionel fotograf er jeg dedikeret til at levere opsigtsvækkende billeder, der fremhæver din virksomhed. Uanset om det er produkt og mad fotografering eller virksomhedsprofiler , er jeg klar til at skabe visuelt indhold, der skiller sig ud. Udfyld kontaktformularen, og lad os tage en samtale om dine behov. Sammen kan vi fremhæve din virksomhed gennem kraftfulde billeder.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2