AArhus Malt

Aarhus malt whisky,  etiket er meget anderledes. I stedet for det traditionelle design, læses etiketten gennem flasken fordi teksten står på bagsiden.

Jeg er reklamefotograf i Århus, hvor jeg laver reklamefoto. Med mit blik for anderledes reklamefoto, er det meget oplagt jeg er inde over projektet. Som reklamefotograf er min store passion lyslægning. Hvilket er en stor fordel her. Da jeg er fotograf i Århus, vælger vi en lokation i nærheden, som passer til stilen til whiskyen.

For at tage et godt billede af en whisky flaske, skal du først vælge en flaske, der har et interessant design, farve eller etiket. I dette tilfælde er det ingen problem for Aarhus malt. Vi placerer flasken på en ren og enkel baggrund, der kontrasterer med flaskens farve. Jeg fanger flaskens detaljer, tekstur og glans. Alt dette for at skabe et godt reklamefoto. Til brug for deres markedsføring. Som reklamefotograf i Århus, er jeg stolt og beæret over, når jeg har lov til at udøve mine kreative evner i lyslægning.

Værktøjer : lyslægning, ideer, styling, retouche 

Mangler i en fotograf?

Som professionel fotograf er jeg dedikeret til at levere opsigtsvækkende billeder, der fremhæver din virksomhed. Uanset om det er produkt og mad fotografering eller virksomhedsprofiler , er jeg klar til at skabe visuelt indhold, der skiller sig ud. Udfyld kontaktformularen, og lad os tage en samtale om dine behov. Sammen kan vi fremhæve din virksomhed gennem kraftfulde billeder.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2