Støvler

Som fotograf er jeg fascineret af, hvordan lys og skygge kan skabe stemning, kontrast og dybde i et billede. Jeg elsker at lege med forskellige lyskilder, vinkler og farver for at fremhæve det, jeg vil fortælle med mine billeder. Jeg tror på, at et godt billede er mere end bare et øjebliksbillede – det er en historie, en følelse, en oplevelse.

Derfor betyder det også meget når jeg indbydes til en Pitch, på hvordan der kan tages billeder af en vandre støvle, at der ligges vægt på kreativitet. Mange gange kan det samme billede vises på flere forskellige måder. Jeg ved som reklame fotograf hvor vigtigt det er, reklamefoto kan vises på forskellige måder.

Med udgangspunktet i outdoor branchen. Er mit udgangspunkt luft, sand og vand.

Lad os mødes !

Som fotograf er jeg i høj grad drevet af at samarbejde med dig om at fange øjeblikket, hvor alle elementer spiller sammen i billedet eller i videoen. Det er vigtigt for mig at møde dig i øjenhøjde, og vi sammen tager på en rejse mod at opnå det bedste billede. Passionen ligger i at skabe billeder og video, som ikke alene fanger modtagerens blik, men også stimulerer deres nysgerrighed i en dynamisk verden, hvor alt er i forandring og konstant bevægelse.

Venlig hilsen, Allan Trolle

    kb-allan-png-2